Skip to main content

Mijn onderzoek naar Tamanu Olie

Wat is Tamanu ? Ik vertel u graag over mijn onderzoek naar Tamanu Olie.

Het onderzoek begon toen ik bewust werd van huid en haarverzorgingsproducten. Er is geen merk/product welke ik niet gekocht heb en toegepast op of mijn huid of in mijn haren. Ik ben ijdel en was voornamelijk bezig met mijn haren. Haarlak, u kent het wel.
Tijdens deze periode kreeg ik de bekende huidproblemen, haarverlies. Eerst zocht ik de oorzaak in het voedsel. Dat kon niet de oorzaak zijn. Daarna heb ik een loep gezet op al mijn verzorgingsproducten. Elk ingrediënt heb ik opgeschreven en uitgepluist. Ik ben geschrokken wat ik op mijn huid heb gesmeerd. Daarom ben ik ervan overtuigd dat wij met zijn allen niet weten of willen weten wat er echt in onze huidverzorgingsproducten verwerkt wordt.
Door dit ben ik op zoek gegaan naar natuurlijke huidverzorgingsproducten, ook daarin worden we goed voor de gek gehouden. Aangezien iedereen een label op zijn/haar product mag plakken met de term 100% natuurlijk als we ons houden aan een percentage inhoud van natuurlijke ingredienten. Dit betekent dat het niet 100% natuurlijk hoeft te zijn. Verbaast en ontzet was ik. De wereld kan ik niet verbeteren in mijn eentje, vandaar dat ik mij ben gaan focussen op hetgeen ik belangrijk vind.
Dan nu mijn verhaal over Tamanu Olie, tijdens mijn onderzoek stuitte ik op wetenschappelijke stukken. Aangezien ik zelf ook een liefde heb voor wetenschap en dit in mijn bloed zit kreeg ik een onderbuik gevoel om deze olie te onderzoeken. De variety van Tamanu Olie wereldwijd is bijzonder, In de eerste fase heb ik elk type Tamanu Olie ingekocht wereldwijd. Van Frankrijk, China tot aan Afrika. De resultaten waren ook bijzonder te noemen. Velen claimen in het bezit te zijn van originele Tamanu Olie, waarom de een dan geel is, de ander weer zwart, bruin, groen ? Ook dat heb ik tot op de bodem uitgezocht. Ik weet nu dat Tamanu Olie op 1 plek vervaardigd wordt, de Pacific (specifiek: eilanden in oceanië). Dit is dan ook de authentieke Tamanu Olie. Tijdens mijn onderzoek kwam ik er ook achter dat Tamanu Olie aangelengd wordt, er zat bijv. Olijfolie in. Wat de kosten uiteraard een stuk lager maakt. Helaas zal niet iedereen hier transparant in zijn.
Ik ben verder gegaan met de authentieke Tamanu Olie, en zijn een samenwerking aangegaan om exclusief te verkopen in Europa. Deze olie is onmisbaar in ons huishouden, in ons beauty salon, in ons wellness. Elke batch wordt op zuiverheid geanalyseerd, zowel in ons bedrijf in de pacific als in ons Europees lab. Hier staan dan ook de GCMS analyse systemen.

Wat is bijzonder aan Tamanu Olie ?

Er zijn in pure Tamanu Olie veel actieve bestanddelen gevonden die verklaren waarom de olie zo goed werkt bij huid problemen en goed schijnt te zijn voor de genezing van wonden. Ons rapport bevestigd dit. Eén van de bestanddelen is calophyllolide, wat ontstekingsremmend blijkt te zijn. Andere bestanddelen van de olie blijken antibacterieel te werken. De olie is ook rijk aan olie- en linoleen vetzuren, die de huid bevochtigen en verzachten. De olie maakt de huid niet vettig.

Toepassing Tamanu Olie ?

Tamanu Olie wordt van oudsher al toegepast bij:
acne littekens, kleine wondjes, allergie, eczeem, haaruitval, jeuk, antibacterieel, psoriasis, droge huid, muggenbult, UV bescherming

  √   Huiduitslag
  √   UV Bescherming
  √   Muggenbulten
  √   Littekens
  √   Anti-aging
  √   Anti-viraal
  √   Anti-bacterieel
  √   Huidaandoeningen
  √   Spieren

Tamanu Olie wordt ook toegepast bij dieren.  EHBO voor dieren : Desinfecterend, verzorgend en beschermend kan Tamanu Olie zijn.
Tamanu Olie zijn wij gaan uitbreiden om deze ook te mixen in dagcreme, dit zijn leuke onderzoeken en hieruit is ons trots geboren: Facial Skin Care met Tamanu Olie.
Het enige wat ik u kan aanraden is het zelf te ervaren ! Alle producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik voor de droge huid, vette huid en gecombineerde huid.
Enkele websites waar u direct kunt kopen is:
www.tamanu.nl

www.volcanicearth.nlComments

Popular posts from this blog

Was ist Tamanu Oel

https://tamanuoel.webnode.nl/

Die Hautpflege Vorteile der Tamanu Öl™ sollte nicht unterschätzt werden. Wir bekommen oft die Frage: ► Was ist Tamanu Öl™ ? "Oder" ► Was ist das Effekt von Tamanu Öl™ für die Haut? Tamanu Öl™ gibt nicht nur eine glänzende Wirkung auf gesunde Haut und Haare. Dieses Öl wurde seit Jahrhunderten als natürlicher Entzündungshemmer eingesetzt. 1 Tropfen Tamanu Öl™ ist ausreichend für die tägliche Pflege. Tamanu Öl™ ist eine unglaubliche Öl! Vor Tausenden von Jahren die Eingeborenen von Pazifik eine große Baum in der Nähe des Ozeans gefunden. Sie fanden bald, dass die Nüssen ein spezielles Öl enthalten, den sie verwendet werden, um ihre Haut vor der heißen Sonne, Feuchtigkeit und Meeresbrise zu schützen. Es ist ein sehr kleines Lager Tamanu Öl™ auf der Welt, da es nur in einer so kleinen Fläche erzielt werden. Nicht weniger als 100 kg benötigt (die volle Ernte von einem Baum pro Jahr) Tamanu Frucht, nur 5 Kilo Gramm Tamanu Öl™ zu produzieren. Tamanu Öl™…

Laura Ponticorvo promote Facial Clay Mask.

Laura Ponticorvo promote Facial Clay Mask.
Volcanic Earth Facial Clay Mask in the Beaute ét Vogue BoxThis it the link to the VLOG Laura Ponticorvo

Volcanic Earth - Europe ' Natural Facial Skin Care, Natural Body Skin Care.

What sets them apart from others?

Clearly their unique authentic ingredients which are proven effective.
They are not so in the business of selling naturally organic skin care products
in a world of homogeneous skin care competitors.
Volcanic Earth Europe products are not just a beauty product, it is so much more.
Volcanic Earth Europe not only offer the complete facial skin and body care,
but they also support clinics, pharmacy, wellness resorts to use their unique ingredients to make their own unique products or just use them as a natural ingredients during facial treatments, during body treatments which is perfect to use them naturally.

The Basic ingredients Volcanic Earth Europe uses are:
The pure original Tamanu Oil - but do not let you fooled by other supplie…

Beauty in de brievenbus!

Beauty in de brievenbus! Wat wil een vrouw nog meer? In samenwerking met Beauté et vogue geven we vijf van deze beautyboxen weg en geloof ons: dat wil je winnen. De boxen van Beauté et vogue zijn gevuld met verrassende schoonheidsproducten waar het hart van iedere luxepoes harder van gaat kloppen. Deze luxueuze dozen hebben altijd een waarde van €200 tot €275 en je ontvangt minstens 20 (full size) producten uit de nieuwste collecties van high end beautymerken.  Je kunt de Beauté et vogue beautybox via de website bestellen voor €64,95. Je zit dan nergens aan vast, dus geen abonnement. Maar wie weet ben je wel één van de gelukkige winnaars als je meedoet aan de winactie. Dit moet je doen om te winnen Je hoeft je alleen maar onze Facebookpagina te liken en daar meteen een privéberichtje achter te laten met je naam en e-mailadres. Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.
De actie loopt t/m 2 augustus 2017. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet…